jessica

jessica

En dagbog om Jessicas forløb

Gå ind på vores hjemmeside www.teamlh.dk

Fridag

JessicaOprettet af Lise fre, juli 14, 2017 21:52:30

Et afbræk der virkelig lige pludselig var behov for. Vi har haft anti rynkedag, bare kørt til Paris, tjekket ind på hotellet, dernæst pakket ud, leget med legetøj, gået ud og spist pizza, købte mere legetøj på vej hjem, legede, sov middagslur, gik ned til Seinen og på kinesisk restaurant på returvejen, hvor vi endte ved det forkerte hotel!!! Hvor fanden ligger man nærmest to enslydende hoteller, indenfor en radius af 1000 mtr..... Uha vi var trætte, eller nok mest mig som skubbede klapvognen foran jo. Nu er Paris altså ikke en flad by!!!! Men det blev til 8 lune kilometer.

Jessica var nu heller ikke vild med den kinesiske buffet vi blev udsat for, vi skulle nemlig krydse af hvad vi ville have og så blev det serveret.... Dertil at man i Paris åbenbart ikke har kolde drikkevarer, for både cola og vand kom fra et køleskab der dog ikke var tændt og isterninger, tja tjeneren så mildest talt lige så underlig ud, som da jeg i Disneyland spurgte efter glutenfri brød.

Men vi har virkelig slappet og været helt nede og bare sidde og hygge. Virkelig tiltrængt, især for divaen som ikke magter så meget stimuli. Og Rynker giver meget stimuli, af kærlighed fordi hun bare så gerne vil. Og så er det jo godt at vi lige kan holde fri, det trængte moderen også til.

Har virkelig derudover mærket h or meget jeg har kørt mig selv på grænsen lige nu, så mange kilometer, at finde rundt, at smile og være på og tilmed vælge at gå en lang tur i Paris, hvor jeg i nogle områder helt klart ikke følte at vi var trygge og blev glad for at bilen trods alt står i p-hus til 1,50€ i timen, for mange steder er biler decideret blevet udsat for hærværk.

Nu ligger jeg lige og slapper af i badekaret, divaen sover og jeg trækker lige lidt mere til mig selv og glæder mig til jeg kan komme hjem og løbe igen, for det har mit hoved efterhånden brug for. Tror vi alle har brug for at komme hjem og træning ikke er et nødvendigt onde, men noget både Henrik og jeg gør af lyst.

Men i morgen, står den på afslutning på prærien og så ferie og det glæder divaen sig til, at far er med os igen.

Desværre ingen billeder på bloggen i dag, det vil netforbindelsen eller er det one.com der driller mig, så de kommer på Facebook i stedet  • Kommentarer(0)//jessica.teamlh.dk/#post983