jessica

jessica

En dagbog om Jessicas forløb

Gå ind på vores hjemmeside www.teamlh.dk

Det gør ondt indeni...

JessicaOprettet af Lise søn, maj 28, 2017 14:53:21

Nogle dage, er det bare lidt mere træls og i dag er bare en af dem. Til trods for en fremmed dames kærlige ord, omkring Jessica.

For det er bare op af bakke, at være mor til et barn som ikke kan klare sig, som normale børn på samme alder.

For alt skal planlægges, om det er lige at skulle købe en liter mælk, eller tage på besøg hos venner eller på camping. For enten skal Jessica passes eller også skal det tilpasses så Jessica kan være med.

Det at hente en liter mælk, det er bare ikke lige. For kan huske jeg kunne sende storebror i Brugsen, da han var 6 år, eller han lige kunne sidde alene de 10 min.

Skal vi på camping, eller bare på tur Ja så skal vi være sikre på at Jessica kan være der. At der er plant underlag, at legepladser er rimelig handicapvenlige. Plus at der altid skal være en voksen med hende, da hun motorisk ikke kan klare sig.

Er vi på besøg eller på tur, ja så skal vi være sikre på at vi har sovet rimeligt om natten, eller har mulighed for at kunne få en lur. At de oplevelser, vi gerne vil, kan Jessica være med der.

Vi snakker desværre ind i mellem om, at vi måske på sigt bliver nødt til at få hende i døgnaflastning, så vi kan få tid til hinanden, som mand og kone, til optankning af energi, til oplevelser hvor Jessica simpelthen ikke kan være med. Og det gør ondt, for vi vil ikke undvære hende.

Det er hele tiden planlægning, planlægning, planlægning.

Og nej, jeg vil ikke jamre mig, men det er bare op af bakke ind imellem og det giver nogle stik i hjertet, når man kan se at Jessica selv oplever at hun ikke passer ind, ikke kan være med, er ked af at der altid er en voksen med.

Meget af det opvejes at den kærlighed hun øser ud af, af alle de kys og kram hun giver. Den glæde hun mest har til livet og den energi hun går frem med. For hun er guldet i min hverdag og liv


Aner ikke lige hvad der skete med den rotering her, men billedet viser at Jessica er blevet meget selvhjulpen med den tilbygning og nye terrasse, vi fik sidste år. Noget som bare gør hverdagen så meget lettere

  • Kommentarer(0)//jessica.teamlh.dk/#post978