jessica

jessica

En dagbog om Jessicas forløb

Gå ind på vores hjemmeside www.teamlh.dk

Her elsker vi Rynker

JessicaOprettet af Lise tir, april 18, 2017 22:37:21

Jessica er bare en Rynke pige, hun elsker Rynker, så meget at det bliver snakket meget om.

Især at skulle aflevere hendes far til træning om søndagen og så den der Gl. Rynkedag. Det er noget der bliver spurgt meget ind til, næsten lige så meget, som hun spørger til at vi snart skal til Disneyland.

En gammel Rynke, er blevet dronepilot og har lavet en film, mens han var med som deres nye racemarshall.

Den kan i se her: https://youtu.be/FZuOW3YqA_Y

Den bliver set herhjemme, flere gange i løbet af ugen, plus hun har fundet sin far.

Når vi er ude for at aflevere far, så på mystisk vis, forsvinder Jessica. Jeg har virkelig mine udfordringer med at følge med, ikke at hun bare går, det gør hun nu også, når hun lige ser en hun genkender. Men Rynker de hapser hende og så skal de lige hente en cykel, hilse på hunden i bilen, aflevere en madpakke, hilse på en anden Rynke.

Så jeg har mit hyr med at holde styr på hende. Men i Rynke fællesskabet, er jeg ikke utryg, for jeg ved at de passer på hende og hun er i trygge hænder.

Selv til BingoBanko, var det en udfordring at holde styr på hende og der var jo lige netop den dag, rigtig mange Rynker. Men hvor er det skønt, at de findes og alle sammen er så hjertevarme. Mødte den dag mange gamle, nuværende og et par nye, som gik i hjertet på mig. For ingen tvivl, Jessica er gået i hjertet på mange af dem og de ting de fortalte mig, ja uha, det giver kuldegysninger og tårer i øjnene.

Og med ca 80 dage til afgang mod Paris, ja så kan vi godt mærke det herhjemme. Jessica glæder sig, til alle træningerne og så den der Gl. Rynkedag


Jessica og Scoobydoo til Team Rynkebys BingoBanko, den hund elsker hun altså bare så meget. Hvis bare hun vidste hvor meget den elsker hende

Dog ikke en Rynke, men RayRay, også til BingoBanko.

  • Kommentarer(0)//jessica.teamlh.dk/#post976