jessica

jessica

En dagbog om Jessicas forløb

Gå ind på vores hjemmeside www.teamlh.dk

Ortopædkirugi

JessicaOprettet af Lise tor, august 25, 2016 20:13:11

Så har vi haft positive oplevelser med læger, endnu engang. Det sker ikke så tit, men to gange indenfor en kort periode, det er jo vildt.

Dagen startede med røntgen, det skulle foregå stående. Første overraskelse kom allerede her, vi tager lige anklerne med også!!! Jeg undlod at kommentere på det og var bare glad for den del.

Så afsted til ortopædkirugen. Det trak ud i venteværelset, vi blev lettere irriteret, indtil vi kom ind og erfarede at lægen faktisk havde sat sig ind i Jessicas sag. Han spurgte forsigtigt ind til behandling og status.

Så gør ekstra ventetid jo ikke noget, når det reelt har været forberedelse :)

Nå så blev tøsen bedt om at tage bukser, sko og strømper af endnu engang. For så at gå frem og tilbage en masse gange. Dernæst op på briksen, ben, ankler, knæ og hofter blev bøjet, rettet ud, strakt, drejet i alskens vinkler.

Utroligt så smidige børn er....

Nå men så skulle han lige konferere med en overlæge, han var jo kun lige.

Få minutter gik, mens vi fik leget en masse med det legetøj der stod, samt studeret røntgenbilledet.

Tilbage kom lægen, med besked om at de ville tilbyde Jessica en operation, hvor de sætter plader på vækstzonerne indvendig på knæene og skruer i vækstzonerne, indvendig på anklerne.

De kan ikke garantere at hun bliver bedre til at gå, eller komme til at gå længere. Men ved at rette knæ og ankler op, vil hun formentlig kunne slippe for hendes indlæg i skoene, samt blive mere stabilt gående.

Det forventes at tage omkring to år, når først operationen er overstået, vil der være ca 14 dage med stivhed og smerter, men hun må gå med det samme.

Jamen, hvornår, vi er faktisk klar :)

Hun bliver visiteret på mandag og inden da, har de konfereret med A20 omkring planlægning, så det passer med kemo og om vi nu havde ret i de datoer vi sagde.
Hvad der jo så er vildt frustrerende, er at vi faktisk gentagne gange har spurgt til de skide ben og ingen har henvist til ortopædkirugisk. Tænk hvis det kunne have været rettet tidligere!!! Men sådan er det
Så her venter vi spændt, på indkaldelse

klargøring til røntgen, hun er utrolig tålmodig og moderen ser dum ud ;)
Her er resultatet så, alt er skævt, meget. Samt det ene ben er noget for kort, men menes at hjælpe med opretning af ankel.
Jessica sagde konsekvent, "to ben og en tissekone" hun har humor har hun  • Kommentarer(1)//jessica.teamlh.dk/#post963