jessica

jessica

En dagbog om Jessicas forløb

Gå ind på vores hjemmeside www.teamlh.dk

Reflektioner....

BillederOprettet af Lise man, november 12, 2012 23:35:19

Hvor er der gået lang tid siden vi første gang satte vores ben på Børneonkologisk afdeling A4.

Et sted som vi stadig ser som "hjemme" Et sted der er skabt venskaber for evigt, grædt tårer af angst, af glæde, og lettelse.

Mange timer har været på A4, timer som blev til dage, uger og måneder. 300 dage i det første år, var vi indlagt. Ja, hvorfor mon man ser det som "hjemme"?

Idag godt 3½ år efter vi satte vores fødder på A4 for første gang, begynder hverdagen efterhånden at have sat sig igen. Angsten er der stadig og vil aldrig nogensinde forlade mit sind eller min krop. Glæden over at se gamle venner og se hvordan det går dem. At komme på A4 til kontroller og se Jessicas læge smide hvad han har i hænderne for at give Jessica det kram som hun så ivrigt løber hen til ham for at få.

Efter godt 50 gange i anæstæsi, er det stadig hårdt at sidde med vores lille pige i armene og mærke hende kæmpe imod for derefter at falde i søvn, lægge hende på lejet, kysse hende og sige "vi ses om lidt". At sidde i venteværelset og vente, vente, vente og så kommer den "bip bip bip...." det er Jessica der kommer, med den lille pulsmåler og vi har fart på hen af de lange gange til opvågningen. Og høre på mere bippen og så bare vente vente vente til hun igen slår øjnene op, træt og bare vil hjem.

At sidde forklare Chris, at vi idag skal på sygehuset, men det er kun.... og vi kommer hjem igen, formentlig inden du kommer hjem fra skole. Det bliver aldrig nemt at forklare og Chris viser ikke længere sin angst, andet end som "ligegyldighed"

Det sværeste for mig har næsten været at erkende jeg har et handicappet barn, et barn som ikke er aldersvarende, som pludselig er nærmest blind, som er træt konstant, som har fået epilepsi i så svær form at den formentlig aldrig kan medicineres.

Men at se på mine guldklumper, de to vigtigste personer i mit liv, se dem lege, høre dem grine. Det gør det nemmere at komme igennem.
Men også at sidde og se på min skønne men stakkels dreng. De ting han nu ved om livet, om døden. Ting han ikke skulle vide, andet end i leg. Som nu er hans virkelighed. Det gør ondt.
Og at høre Jessica kalde i angst at hun får krampe, sidde med hendes spændte krop, dirrende krop og høre hendes skrig. Høre hende fortælle mig at hun er bange, men også at nu skal jeg være bange. Det gør ondt.

Og så er det, at problemer, nej udfordringer som "pottetræning", at slippe sutten, at spise flere nye ting. De bliver ubetydelige.
Men så at se hvor lidt der skal til for at Jess bare udvikler sig derudaf, for fulde fart, det er det hele værd. Lige som det at høre Chris grine, på lige netop "den måde" hvor han lige i nuet slipper alle bekymringer og bare er Chris. Det er det hele værd.

Det er ret utroligt at jeg med dette i bagagen kan sidde og sige: jeg elsker den del af mit liv.

Billederne viser hvordan det er gået lidt fra start og så til nu, men der er så mange andre......

 • Kommentarer(2)//jessica.teamlh.dk/#post873

Stronger....

BillederOprettet af Lise tor, maj 31, 2012 22:44:18

Selv når man som cancermor og beboer i Cancerville har store nedture. Så er der stunder som disse i videoen her, som fortæller at livet er andet en sort og hvid

En ægte tåreperser

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ihGCj5mfCk8

 • Kommentarer(2)//jessica.teamlh.dk/#post851

Min skønne lille pige

BillederOprettet af Lise man, august 22, 2011 13:02:51

Moster var lige med Jessica og jeg, så nappede hun hende lige :-)

 • Kommentarer(1)//jessica.teamlh.dk/#post777

Dukke får nyt hjem

BillederOprettet af Lene Bugtrup man, august 15, 2011 13:27:29

Med hjem? Låne?

”Ja, selvfølge” - hvad kan man ellers sige, når Jessica står med store, bedende øjne og spørger? Hun mente bestemt, at hendes ynglings legetøj, hos moster, skulle til at leve en bedre tilværelse.

Moster fik den af mormor, som "held og lykke" dukke, i 1983 til Københavnsmesterskaber i klipning og siden har den "boet" i en skuffe. Kan man forestille sig en bedre tilværelse, for en dukke, end hos Jessie som højt elsket "baby"?

Hun kalder den ”baby”, krammer den hele tiden og spørger, om den har sovet godtsmiley. Så efter 28 år i skuffen får den ”et rigtigt dukke liv”. Dejligsmiley.

 • Kommentarer(0)//jessica.teamlh.dk/#post775

Sportscarevent 2011

BillederOprettet af Lise tir, maj 24, 2011 21:35:14

Det blev så lige Jess der i år tog den som charmetrolden på billederne, stillede hende liiiige foran en sød lille Ferrari for at far kunne tage et billede og vupti så stod der fire fotografer og knipsede

 • Kommentarer(4)//jessica.teamlh.dk/#post744

Fastelavn, er mit navn....

BillederOprettet af Lise man, marts 07, 2011 21:38:09

Der var kamp om pladsen i fredags, da Chris skulle gøre sig klar til fastelavn i skolen - synd der ikke er lyd på, for hun skælder ham meget ud

Verdens sejeste storebror, i mere end en betydning

Min lille smukke prinsesse

Med hendes ynglingslegetøj på A4

 • Kommentarer(0)//jessica.teamlh.dk/#post728

Mosters chokolade

BillederOprettet af Lene Bugtrup lør, oktober 16, 2010 10:47:37

Jeg fik chokolade! Og endda specielt udvalgt af Chris. Det er næsten synd at spise det, så fint er det. Tak for det.

 • Kommentarer(0)//jessica.teamlh.dk/#post688

Billeder

BillederOprettet af Lise tor, oktober 07, 2010 08:42:52

Har opdateret mappen med stråling i München, da vi har fået taget nogle billeder inde ved strålekanonen.

http://familie.teamlh.dk/#18.0

 • Kommentarer(2)//jessica.teamlh.dk/#post682

Så er der billeder af oktoberfest

BillederOprettet af Lise fre, oktober 01, 2010 11:43:04

Kig ind i vores fotoalbum

http://familie.teamlh.dk/#19.0

 • Kommentarer(1)//jessica.teamlh.dk/#post677

endelig billeder

BillederOprettet af Lise man, september 13, 2010 11:19:33

http://familie.teamlh.dk/#18.0

så er der endelig lidt billeder af da Jess fik lavet skal og maske - de billeder med maske ser måske lidt voldsomme ud, men Jess lagde ikke mærke til noget og det er en nødvendighed

 • Kommentarer(1)//jessica.teamlh.dk/#post661

afrejse til München

BillederOprettet af inge enevoldsen tir, september 07, 2010 18:32:55
Her er lige et par billeder, kl. er 18,30 og de har mindst 12 timer til de kommer til målet. Hvor vi ønsker dem held og lykke på den hårde vej.

 • Kommentarer(1)//jessica.teamlh.dk/#post655